Thursday, February 2, 2012

Cik Beah Osem - Tudung (feat. Ostad Azhar Idrus)



salam..
hari ni aku nak share satu video yang di'share juge oleh my kawan matrix dulu..
credit to che beah sbb berdakwah cara ni..
insyaALLAH bertambah2 orang tahu dan belajar tentang kesilapan..
aku tak kata aku baek or jahat..
tapi aku berusaha untuk jadi yang terbaek..
insyaALLAH..

meh aku cite cikit pasal video cik beah kite ni..
cik beah menyampaikan dakhwah cara animasi..
video atas ni menerangkan pasal tudung...


aku tertarik part yang die kata pempuan tak wajib bertudung..hah??
jangan cepat melatah kawan2...kite tak wajib pakai tudung tapi kite WAJIB menutup aurat..mean that tutup semua la kecuali tapak tangan dan muka...
erm..aishh...aku pun lebih kurang jer dengan korang..jahil agama...so kena berubah..
laen2 part korang tengok sendiri la..lucu n best video ni...


ni 1st time aku tgok video yang dishare oleh my kawan matrix aku ni tanpa skip2 part2 yang boring...
tahu2 la kan..kawan aku ni "alim sikit..aku ni ape la sangat..buat yang wajib jer...hahahaha..
sory kawan..tapi kawan..tenx sebab jage aku..selalu ingat kan aku tentang agama..selalu jadi tempat aku bertanya tentang agama...u are the best la....




that all from me..salam

No comments: