Saturday, November 5, 2011

selamat menyambut hari raya aidiladha

salam u olls...

gedik sikit malam ni..nak balik kampung..tak sabar2 rase yer...

i sedey..i balik kelantan malam rayer.mean i samapi umah pagi raye.umi i cakap "na tunggu kat stesen yea.ti pas solat raye papa abik".sedy bila xdapat berlari-lari pergi semayang rayer same time aidilfitri dulu.kiteorang lambat sampai sampai.berlari-lari nak kejar imam.poor my abang ipar die solat atas tar.sebab masjid penuh.nasib baek i cepat.solat bawah bumbung.wheeee...

tapi..
tu time aidilfitri..sekarang aidiladha.i balik lambat.bukan salah i beli tiket lambat.i da book sebulan yang lepas tapi orang laen pulak book lagi lame dari i..dat y la i tak dapat tiket.ingat senang ke ak berebut tiket.orang pantai timur expecially budak2 kelantan ni ramai sangat.bas tak cukup nak balik raya tambah2 time raya.


klu ikutkan hati i rase nak drive je balik kampung.but my mum said"tak payah la drive.beli  je tiket.kang sesat lak"(i sebenar nyer tak thu jalan pulang tapi gedik nak drive balik kampung).nati akhir sem la i berusaha bercenkang mata drive 12 hour balik my love hometoown.


btw.rase tak sabar nak balik kampung.cium tangan papa n umi..pakai baju rayer.kale merah u kali ni.papa i yang pilihkan.anak kesayangan koooottt....hehehhe...si lembu mc beth..u jangan tanduk i tau..merah menawan yo..

malam makin membuta..mata makin tertutup..selamat malam u oll..sory tergedik ber "i" "u" plak..

salam

No comments: