Saturday, March 19, 2011

ANDA DIKEHENDAKI

sory kepada yang mengtag aku.
saya kurang alert pada entry2 anda lately ni.
mgkin kerna terlalu sibuk dengan project2 yang bertimbun2.
bagi memuaskan hati kawan2 dan saya akan jawab segala pertanyaan anda.
SILA AMBIL PERHATIAN YA.

hahahhahahah..




1. anda rasa anda hot??
 
50% comey + 50% cute
kesimpulannya aku memang hot la.


2. uplod gambar yang anda gune sekarang.

actually bnyak gmbar yang aku guna pakai.
fb laen,ym laen,gtalk lg,blog lagi.
tapi ini latest gambar yg aku pakai skrg + cantek di mata aku.



3. cerita pasal gambar

gambar di hari wedding along.
bersama zaeis meragkap sebagai body guard aku.

4.kali terakhir makan ayam
 
hari2 makan ayam.
pagi petang malam.

5.lagu terakhir yang anda dengar


paramore.
the only exception.

6.apa yang anda buat selain menyelesaikan tag nie.

tidur.zZZzzzzz

7.selain nama sdiri anda dipanggil ape

disebabkan nama aq pnjg pelbagai name aku ade.
cnth yer: ana.putri.yang pling aku ingat nenek aku pggil aku zarifhana.

8.tag 8 orang.
haiyak! 6 orang blh ea..heheh

3.ann
8.ida

9. siapakan no1

senior time skolah dulu.
sama umur tapi die pandai skit.
sbb blh lagkau kelas.

10. katakan sesuatu tentang no5


kawan aku yang paling sporting.
time skolah dlulu cikgu ckp dye kembar aku.
sbb kejadian 2 aku pggil die kakak.

11. orang no 3 berhubungan dengan sape?

my beloved BFF.
tak mahu cite lebey.
di hati aku die lah kwn yg terbaek.

12.bagaimana pula dengan no4

1 universiti.
1 cos.
1 kampung.

13. pesanan buat no6.

mek.bila kite mahu ketemu.

14. kata2 cinta buat no2

imy.

15.adakah no7 n no8 mempunyai persamaan?


1 sekolah same2 dengan aku.
both baek hati.
both masih belajar n talkative.

16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no1
 
name die faizatul hasni. 
aku panggil mekt0l.
blaja kat unimas.
orangnye sengal sengal
cantik itu penting.tp saya lagi cantaik.

17.persamaan antara kambing dengan lembu.
 
ade bulu.

18.perasaan ketika jawab soklan ni.
 
boleh skip ka soklan2 ni.
ponat den.

19.adakah anda tau rizman tu sengal?
 
mamat mane plak ni.
hensyem ka.
usha tuk aku klu hensem ya.

20.Gay or Less
both bukan aku.
mungkin both untuk pembuat sklan ni.ops sory.




p/s:bnyak la soklan.cam mo ttdr jwb ni.nsb baek bkan lam dewan pek

No comments: