Friday, January 14, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

kawan2.disebabkan saya sudah ditag oleh mc pah dalam kontest ni.so saya merelakan diri untuk menyertainya disamping bersama2 memberi saingan.





 setelah sekian lama bertungkus lumus.inilah hasil gambar yang telah berjaya dirosakan oleh aku.






1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?

saya mahu jam swatch!!



4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

<3 ann <3 
<3 aniq <3
<3 tiwa <3
<3 ida <3
<3 ayu <3

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

6 comments:

Misz Nuriz said...

wuish,
hok ni pun tag jgk...
i x minat la bab2 msk contest nie..
u msk je la yea.. gud luck..!!

.:sukasuki:. said...

alaa u ni.try le.just suke2.

siti fatimah said...

tengs sebab join ! good luck ya :)

.:sukasuki:. said...

siti fatimah: tenx

apisv2 said...

gudluck too;)

.:sukasuki:. said...

apisv:tenx